boris radunovic 2

Boris Radunović: Mreža Rada ostaje netaknuta!

Golman FK Rad Boris Radunović, omladinski reprezentativac Srbije u minula dva kola sačuvao je mrežu kluba. U narednoj utakmici tim sa Banjice ima neugodno gostovanje u Subotici protiv Spartaka. Utakmica je na programu u subotu (29. novembar) od 13 časova. Ekipa Rada nalazi se, posle 13 kola JSL, na 10 mestu i 15 bodova.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Španskim reprezentativcima zabranjeni Tviter i Fejsbuk

Posle odrađenog treninga u utorak Radunović je delovao zadovoljno i spremno za naredni ispit njegovog tima. Naglašava da je put na sever Srbije uvek veliki ispit, da je teren neugodan ali da očekuje pobedu Rada i nova tri boda.

-Sigurno nas očekuje jedna neugodna utakmica, teško gostovanje, težak teren, najteži u ligi oni igraju dobro kod kuće ali smo i mi dobri u gostima tako da se ne brinemo za bodove, a za to će se pobrinuti naš napad. Samo da izađemo spremni i motivisani kao protiv Vojvodine i Jagodine i da uzmemo bodove koji su nama preko potrebni – rekao je Radunović.

Povezana vest:  Pele: Mesi je pokazao da je bolji od Ronalda

Mladi čuvar mreže naglašava da je dodatno motivisan za sledeću utakmicu a da će Milan Milanović, trener ekipe, povući prave poteze i da e tim slaviti.

-Siguran sam da će mreža ostati netaktnuta. Želja mi j,e a i cele ekipe, šest bodova u naredne dve utakmice, protiv Spartaka i Napretka, i da prvi deo sezone dočekamo u gornjem delu tabele – rekao je Radunović. 

Povezana vest:  Marka: Španski fudbal pred bankrotom