simo krunicKrunić: Pribojavam se utakmice protiv Kragujevčana

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić, izjavio je danas da će naredni prvenstveni duel sa Radničkim iz Kragujevca biti mnogo teži od onog u Kupu, kada je njegova ekipa ubedljivo slavila sa 3:0.
-Sa velikim respektom očekujem ovu utakmicu, biće mnogo teško, iako nijedan meč nije lak, jer u prvenstvu nema favorita. U poslednja tri kola odigrali su nerešeno, bez primljenog gola. Da bismo ostvarili povoljan rezultat, moramo da odigramo bolje nego protiv Čukaričkog – rekao je Krunić na konferenciji za medije.
On je dodao da očekuje drugačiju utakmici od one u kojoj je njegov tim dobio Kragujevčane sa 3:0 u nacionalnom Kupu.
-Utakmica u Kupu i ova u subotu nemaju nikakve veze. U Kupu smo ih dobili sa 3:0, medjutim u prvenstvu će biti izuzetno teško. Radnički ima dobre pojedince, to nije ista ekipa, nemaju isti mentalitet i odnos prema utakmici kao pre kada smo ih pobedili – rekao je Krunić.
Prema njegovim rečima, predstojeću utakmicu preskočiće Filip Arsenijević zbog suspenzije i povredjeni Milan Milinković.
-U poslednje vreme bolje igramo i osvajamo više bodova na strani, ali to ne bi trebalo da stvara pritisak ekipi. Potrebna nam je maksimalna koncentracija i angažovanost, pomalo se pribojavam ove utakmice zbog loših rezultata protiv ekipa koje se nalaze na začelju tabele – ocenio je Krunić.
Napadač Djordje Šušnjar rekao je da Jagodinci mora da pobedjuje ako žele plasman u gornji deo tabele.
-Radničkom je svaki bod bitan i sigurno će doći ovde da ostvari povoljan rezultat. Dobro smo radili ove nedelje, ohrabreni smo pobedom protiv Čukaričkog, mislim da ćemo angažovano ući u ovaj meče i da rezultata neće izostati – zaključio je Šušnjar.
Utakmica 14. kola Superlige izmedju Jagodine i Radničkog iz Kragujevca igra se u subotu od 13 sati na Gradskom stadionu.

Povezana vest:  Definitivno bez kandidatura u Crvenoj zvezdi