vladan milojevic cukaricki

Milojević: Želimo da se nadigravamo sa Vojvodinom

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da ga raduju utakmice kao što je predstojeći prvenstevni duel sa Vojvodinom i poručio da su Novosađani blagi favoriti, ali samo zbog domaćeg terena.
-Vojvodina je ekipa koja cele sezone igra dobro u kontinuitetu, imaju praktično iste ambicije kao i mi, plasman u Evropu i što bolji rezultat u Kupu, ali radujemo se takvim utakmicama, jer ćemo imati priliku da se nadigravamo sa rivalom- izjavio je Milojević na konferenciji za novinare na Banovom brdu.
On je dodao da je Vojvodina odličan spoj mladosti i iskustva.
-Još dok sam radio u mlađim kategorijama imao sam priliku da upoznam Poletanovića, Ivanića i Gaćinovića. Kada im se pridodaju iskusni Tumbasević, Pekarić, Veselinović, Puškarić i Alivodić, iako neće igrati protiv nas, to dovoljno govori o njihovom kvalitetu -naveo je Milojević.
Prema njegovim rečima, ekipa je ostavila iza sebe poraz od Jagodine (0:3) u minulom kolu i razmišlja samo o sledećoj utakmici.
-Zasluženo smo izgubili od Jagodine, možda je jedino rezultat bio previsok. Razgovarali smo, analizirali meč, radili na ispravljanju grešaka, ali porazi su sastavni deo fudbala, kao i pobede i idemo dalje-poručio je Milojević.
Trener Čukaričkog istakao je da neće biti kalkulacija sa sastavom tima, uprkos tome što već u sredu isti rivali na Banovom brdu igraju meč četvrtfinala Kupa Srbije.
-Sve i da hoću da kalkulišem ne vidim kako bih to uradio, s obzirom na postojeći igrački kadar. Igraćemo u Novom Sadu, kao da nema te utakmice u Kupu. Jedino će sutra zbog četiri žuta kartona izostati Ugočukvu Ukah – zaključio je Milojević.
Utakmica 14. kola Superlige Vojvodina – Čukarički igra se sutra od 15 sati na stadionu Karađorđe u Novom Sadu

Povezana vest:  Mihajlović ponovo računa na oporavljenog Balotelija