jagodina kluj (2)

Jagodina: Đurić u Kini, Filipović u Holandiji

Predsednik fudbalskog kluba Jagodina Goran Milanović rekao je danas da su obavljeni prvi razgovori za transfer Milana Đurića u Kinu, kao i da će uskoro biti razgovora o prelasku Aleksandra Filipovića u neki od holandskih klubova.
Iako je tek pre neki dan završen jesenji deo prvenstva Super lige Srbije, već su počeli pozivi i razgovori oko odlazaka pojedinih igrača Jagodine u zimskom prelaznom roku, kažu u Fudbalskom klubu Jagodina.
-Pored interesovanja evropskih klubova za Vuka Mitoševića, Đorđa Šušnjara i Milana Milinkovića, obavljeni su i prvi razgovori za transfer Milana Đurića u Kinu. Jedan od kineskih klubova je veoma zainteresovan za napadača Jagodine i već tokom narednih dana biće obavljeni konkretni razgovori. Đurić je inače jedan od najboljih
igrača Jagodine, a između ostalog i strelac istorijskog gola u finalu Kupa Srbije 2013. godine – rekao je Milanović.
Prema njegovim rečima, veliko je interesovanje i za Aleksandra Filipovića, člana mlade reprezentacije Srbije, koji zbog radne dozvole u letnjem prelaznom roku nije prešao u Fulam.
-Ovaj mladi igrač koji je već u tefterima mnogih evropskih klubova skrenuo je pažnju i skautima koji rade za najveću holandsku agenciju, i već do nove godine biće obavljeni razgovori o mogućnostima prelaska Aleksandra Filipovića u jedan od holandskih klubova – rekao je predsednik Jagodine.
On je kazao da nije isključena mogućnost i da Filipović od narednog proleća zaigra i u nekom od nemačkih klubova „koji već godinu dana budno prate njegov rad“.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, LISTA STRELACA, Džejms Rodrigez sa šest golova predvodi strelce u Brazilu