IMG 8221

Zoran Popović novi predsednik Partizana

Novoizabrani predsednik Partizana Zoran Popović obećao je da će do kraja 2015. godine uložiti u klub oko osam miliona evra. On je kao tri cilja na čelnoj funkciji crno-belih istakao finansijski oporavak kluba, poboljšanje infrakstrukture u modernizaciju u rukovođenju Partizana.
-Nije tajna da je Partizan u lošoj finansijskoj situacji. Račun je u blokadi, dugovi prema igračima i zaposlenima su veliki. Investiraću u klub oko osam miliona evra do kraja sledeće godine, a odblokirati račun do februara – izjavio je Popović.
Istovremeno je najavio da će angažovati nezavisnu revizorsku kuću koja će utvrditi koliki je dug Partizana i takođe obećao da će klub u narednom periodu poslovati transparentno.
-Najveća čast za svakog partizanovca je da bude na čelu kluba, da bude deo pobeda, poraza i titula. Svestan sam sportske veličine kluba i odgovornosti koju preuzimam. Klub ću voditi odgovorno i uspešno, neću gledati lični interes, Partizan je veći od svih nas – poručio je Popović.
Novi čelnik crno-belih saopštio je da će potpredsednici kluba biti Ljubiša Tumbaković (zadužen za sportska pitanja), Milorad Vučelić (odnosi sa javnošću) i Vojislav Nedić (pravna pitanja).
Članovi novog Upravnog odbora Partizana biće Srđan Cekić, Milan Obućina, Ivan Maričić, Milomir Gligorijević, Dragan Bjelogrlić, Nenad Janković, Dragan Veljović i Vladimir Vrbaški.
Za generalnog direktora kluba imenovan je Miloš Vazura, predsednik Nadzornog odbora je Vladimir Vuletić, a funkcija sportskog direktora nije odmrznuta, iako se spekulisalo da bi mogao da je preuzme Dragan Ćirić.

Povezana vest:  Bajern 2003. godine pozajmio Dortmundu dva miliona evra

PHOTO: Antonio Ahel/ATAImages