fk novi pazar

Dragolovčanin: Kažnjeni smo jer nismo došli na Skupštinu

Predsednik fudbalskog kluba Novi Pazar Nedžad Dragolovčanin rekao je danas da je šokiran kaznom od tri utakmice bez publike i milion dinara zbog loše organizacije meča sa Partizanom i ocenio da je u pitanju odgovor Saveza na nedolazak delegacije kluba na Skupštinu Superlige.
-Da li je jedna petarda razlog za ovako drakonsku kaznu? Pre bih rekao da je ovo odgovor Saveza na nedolazak naših predstavnika na Zajednicu Superlige i to što nismo hteli da podlegnemo pritisku lobista. Ako je ovo kazna za Novi Pazar, za jednu petardu, kakve su onda trebalo da budu kazne za vatromet na derbiju, preko 150 topovskih udara, nebrojano petard – izjavio je Dragolovčanin u pisanoj izjavi dostavljenoj Tanjugu.
On je dodao da klub osuđuje pojedince zbog čijih poteza ispašta ceo grad.
-Klub je preduzeo sve mere kako bi organizacija protekla u najboljem redu, ali očekujemo da i policija i tužilaštvo odrade svoj deo posla. Novi Pazar je od ulaska u Superligu kažnjen sa 12 utakmica bez publike. Sa ovakvim stavom FSS, pitam se ima li svrhe da ulažem fudbal. Oni meni i ljudima koji ulažu u sport šalju poruku da treba što pre da idemo i da fudbal u Srbiji, koji je dotakao dno, prepustimo Savezu – poručio je prvi čovek Pazaraca.
Dragolovčanin je prokomentarisao i kaznu od tri meseca suspenzije treneru Partizana Marku Nikoliću.
-Neverovatno je kako manipulišu sa svima nama, kojom logikom je kažnjen trener Partizana, tri meseca suspenzije dok je pauza u prvenstvu. To je sramno, bolje je da ga nisu ni kažnjavali. Žalićemo se, ali ne znam kome – zaključio je Dragolovčanin.

Povezana vest:  Nikolić: Da zadržimo Drinčića, Lazovića i Škuletića