fk crvena zvezda logoZvezda odložila predstavljanje Jovovića

Fudbalski klub Crvena zvezda odložila je predstavljanje novog pojačanja, reprezentativca Crne Gore Vladimira Jovovića, iako je za danas bila zakazana njegova promocija.
Jovović je danas u 15 sati trebalo da potpiše troipogodišnji ugovor sa crveno-belima, ali je on, prema rečima poslovnog direktora Stefana Pantovića, odložen jer nisu utanačeni još neki detalji sa njegovim bivšim klubom Sutjeskom.
-Nije veliki probem i razlike nisu nepremostive. Sve je bilo isplanirano u najboljoj nameri, ali nismo uspeli da dogovorimo sve detalje sa Sutjeskom i potpišemo ugovor. Tu mislim na garancije plaćanja. Više će o tome biti poznato do kraja dana – rekao je Pantović na stadionu „Rajko Mitić“.
On je dodao da će se Jovović najverovatnije pridružiti saigračima na pripremama u Soveniji, kao i da će po povratku u Beograd biti predstavljen.
-Pretpstavljam da će Jovović najverovatnije otputovati u Sloveniju, što govori da je transfer realizovan. Hteli smo sve da rešimo u kratkom roku, zbog dugogodišnjeg prijateljstva dva kluba. Život je takav da ništa nije sigurno sto odsto, ali nismo hteli da prejudiciramo stvari dok se ne dogovorimo oko svega – rekao je Pantović i ponovio da je, po njegovom mišljenju, Jovović bliže dolasku, nego neuspehu transfera.
Jovović je za reprezentaciju Crne Gore odigrao pet utakmica.

Povezana vest:  Van Galu 30 miliona evra za pojačanja