fkrad 2 dan 3

PRIPREME FK RAD U ANTALIJI

Pakleni rad od starta

Prvog dana priprema u Antaliji održana su dva treninga. Ekipa FK Rad predvođena trenerom Milanom Milanovićem od starta je krenula „agresivno“ sa radom. Tereni na kojima se trenira su za svaku pohvalu.  Vremenski uslovi su odlični iako je pred kraj prvog treninga počela da pada slaba kiša to timu nije ništa smetalo.

Povezana vest:  Stanojević: Javor je nezgodan, ali nas zanima samo pobeda

Na uvodonom treningu rađeno je na snazi i izdržljivosti dok je na popodnevnom trenignu „Šef“ zadao da se igra sa loptom – sedam na sedam i taktička varijanta pokrivanja slobodnog prostora. Treninge je vodio Milanović sa sturčnim štabom dok su zadatke obavljali svi podjednako predvođeni starijim i iskusnijim igračima u timu ali su ih sledili mlađi, bez zadrške.

Posle treninga strateg „Građevinara“ je naglasio da je ekipa imala celodnevni put kao i da se kod momaka osetio umor, ali da će se ekipa oporaviti i biti na pravom putu do povratka u Beograd.

Povezana vest:  Bejl dve nedelje van terena, povrede i Galasa i Lenona

-Put je bio naporan i na prvom treningu radili smo na oporavku da se momci pripreme za dalji rad. Ovo je karantisnki režim koji sprovodimo. Imamo odlične uslove za rad kako u hotelu tako i na terenima i sve je podređeno radu. Očekujem od igrača da pruže maksimum na treninzima i pripremnim utakmicama i da će im sve to dosta koristiti u daljem takmičenju – rekao je Milanović.

Povezana vest:  Pobede Torina i Bolonje

U hotelu Mirikl (Miracle) pored ekipe Rad-a takođe borave juniorski sastavi Lokomotive (Moskva) i Tobola (Kazahstan) kao i poljski Belhatov sa kojim će tim sa Banjice igrati prijateljsku utakmicu 29. Januara.