bandalovski 0Partizan predstavio novog beka

Fudbalski klub Partizan predstavio je danas u Beogradu svog novog desnog beka, bugarskog reprezentativca Ivana Bandalovskog, koji je rekao da se nije ni malo dvoumio kada je čuo za ponudu crno-belih.
-Došao sam čim sam čuo za ponudu Partizana. Lako smo se dogovorili. Srbija i Bugarska su susedne zemlje, znam sve. Znam da je Partizan veliki klub, da ima sjajne navijače. U karijeri me treniralo nekoliko srpskih trenera, tako da razumem i srpski jezik. Hoću da osvojimo titulu i plasiramo se u Ligu šampiona – rekao je Bandalovski novinarima.
Ovaj 28-godišnji defanzivac igrao je u karijeri za Liteks, Fejenord, sofijsku Lokomotivu, CSKA iz Sofije, a prošlu sezonu proveo je u belgijskom Leuvenu, sa kojim je raskinuo ugovor prošlog leta, a od tada je bez kluba.
-Sve vreme sam individualno trenirao od tada. Mislim da nije problem što nisam igrao i da ću se brzo vratiti u formu – rekao je Bandalovski. Njemu će konkurencija biti Miroslav Vulićević, koji je dugo pauzirao zbog teške povrede, ali se očekuje da će zaigrati na proleće.
-Ne plašim se konkurencije, ona mi je samo motivacija da igram bolje i tako se nametnem – rekao je igrač koji je do sada 12 puta igrao za selekciju Bugarske.
Bandalovski će se odmah priključiti pripremama Partizana za nastavak sezone.

Povezana vest:  Gudjonsen neće igrati do kraja sezone