igor djuric 1

Igor Đurić novo pojačanje „Građevinara“

Desni štoper, iskusni Igor Đurić stigao je u Antaliju i pojačao redove nebesko plavih. Od danas je Đurić novo ime na spisku Milana Milanovića a njegovo iskustvo iz Vojvodine i Herevena učvrstiće odbranu Rada u narednom periodu.

Po dolasku u Antaliju Đurić je rekao:

-Tek sam doputovao, odradio sam jutros samostalno prvi trening a sada ću imati i prvi trening sa timom, upoznaću se sa saigračima. Neke od momaka znam, poznajem ih, igrao sam protiv njih i sa njima. Ekipa Rada ima dobar tim tako da je na nama da radimo i da nas povrede zaobiđu – prve su reči Đurića.

Povezana vest:  Dinamo osvojio Turnir prijateljstva

Primarna pozicija vam je desni štoper.

-Jeste ali mogu da igram i desnog i levog.

Igrali ste u Holandiji u Herevenu kakva je razlika između klupskog fudbala u Holandiji i Srbiji?

-U Holandiji su infrastruktura i tereni bolji, drugačiji nego kod nas. Naši srpski igrači imaju kvaliteta i mislim da su kvalitetniji mlađi igrači od holandskih i samo je razlika u infrastrukturi. I naši igrači bi se dobro pokazali kada kada bi tamo otišli – veli Đurić.

Povezana vest:  De Brujne na korak od prelaska u Siti

Vojvodina je iza vas Rad ispred. Šta očekujete od Rada?

-Od ekipe Rada očekujem da u svaku utakmicu uđemo maksimalno i da idemo na pobedu. Od mene mogu da očekuju, da što više, da zajedno, ostvarimo što više dobrih rezultata do kraja sezone – rekao je na kraju Đurić.

igor djuric