zvonko varga pom trener partizana

Varga: Nismo zaslužili više od boda; Rastavac zadovoljan

Pomoćni trener Partizana Zvonko Varga rekao je da njegovi fudbaleri nisu zaslužili više od boda u današnjoj utakmici protiv Radničkog iz Niša, u 17. kolu Super lige Srbije. Partizan je danas na svom terenu odigrao bez golova sa Radničkim i to je drugi vezani remi crno-belih, posle prošlog kola i 3:3 sa Voždovcem. 
-Ovo je veliko razočaranje. Osvojili smo samo dva boda u prve dve utakmice. U prvom meču bila je loša defanzivna organizacija, primili smo tri gola. U ovoj utakmici smo to uspeli da popravimo, nije bilo mnogo šansi, nismo primili gol. Teška je situacija, totalno smo podbacili u organizaciji napada – rekao je Varga posle utakmice za televiziju Arena. 
-Ništa od dogovorenog pre utakmice nismo ispunili, imali smo malo šansi i večeras nismo zaslužili više od boda – dodao je Varga.
Radnički je u prošlom kolu odigrao bez golova sa Crvenom zvezdom, u dve utakmice sa „večitim“ rivalima osvojio je dva boda a trener Milan Rastavac zadovoljan je postignutim. 
-Svakako da smo zadovoljni, obzirom na dva jaka protivnika koje smo imali. Naša igra nastavlja da raste, što me posebno raduje. Prošla su tek dva kola, još je dalek i veliki put pred nama i nadam se da su svi u klubu toga svesni – rekao je Rastavac. 
Radnički će u utakmici 18. kola igrati protiv Jagodine na svom terenu. 
-U subotu nas čeka novo dokazivanje, novi izazov pred našim navijačima. Radićemo sve da nastavimo dobro da se pripremamo i prikazujemo dobre igre – rekao je Rastavac. 

Povezana vest:  Karlos Tevez suspendovan na dve nedelje