engleska logo

Sautempton teško do bodova protiv Kristal Palasa

Fudbaleri Sautemptona savladali su večeras na domaćem terenu ekipu Kristal Palasa sa 1:0, u utakmici 28. kola engleske Premijer lige.
Tim Ronalda Kumana teško je došao do bodova i konačno prekinuo neuspešan niz, pa je ponovo u konkurenciji za mesto koje vodi u Ligu šampiona.
Posle nezanimljivog prvog poluvremena, nastavak susreta doneo je nešto više uzbuđenja, a domaćin je agresivnijom igrom uspeo da dođe do dragocenog pogotka u završnici meča.
Srpski napadač Filip Đuričić bio je starter u ekipi Sautemptona i igrao je do 78. minuta, dok je Dušan Tadić ušao na teren sa klupe u 60. minutu.
U ostalim mečevima Aston Vila je golom u sudijskoj nadoknadi pobedila Vest Bromvič Albion sa 2:1, dok su Hal i Sanderlend odigrali nerešeno 1:1.
Sautempton – Kristal Palas 1:0 (Mane 83)
Aston Vila – Vest Bromvič Albion 2:1 (Agbonlahor 22, Benteke 90+4 penal – Beraino 66)
Hal – Sanderlend 1:1 (N’Doje 15 – Rodvel 77)
Sutra igraju Mančester Siti – Lester, Njukasl – Mančester Junajted, Kvins Park Rendžers – Arsenal, Stouk – Everton, Totenhem – Svonsi, Vesthem – Čelsi i Liverpul – Barnli.
Tabela: Čelsi 60 bodova, Mančester Siti 55, Arsenal 51, Mančester Junajted 50, Sautempton 49, Liverpul 48, Totenhem 44, itd.

Povezana vest:  Ronaldo: Brazil je favorit na SP 2014.