milojevic kzn tim 06032015

Milojević: Želimo još bolje nego prošlim utakmicama

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da se nada da će njegovi fudbaleri protiv Borca igrati bolje nego u prva dva kola drugog dela Super lige. 
-Neće biti lako, u ovoj liniji ne postoji nijedna laka utakmica. Spremali smo se cele nedelje, nadam se da ćemo pružiti još bolju igru nego u prethodna dva meča, jer ima prostora za to – rekao je Milojević na konferenciji za novinare. 
Utakmica između Čukaričkog i Borca igraće se sutra od 13.30 na Banovom brdu, u 18. kolu Super lige Srbije. Milojević će protiv čačanske ekipe moći da računa na sve igrače, osim od ranije povređenog Dejana Boljevića, kao i zimskog pojačanja Aleksandra Alempijevića, koji će zbog povrede kolena morati da sačeka debi za Čukarički. 
Trener beogradskog kluba pohvalno je govorio o Borcu, za koji je ocenio da je bolji u odnosu na prvi deo sezone. 
-Ima mnogo novih igrača u Borcu, u odnosu na jesenju polusezonu. Ekipa je pokazala više kvaliteta, disciplinovana je i dobra su trkačka ekipa. Pozicija na tabeli ne sme da zavara nijednog trenutaka – kazao je Milojević. 
Odbrambeni fudbaler Čukaričkog Zoran Rendulić rekao je da njegov tim želi da nastavi pobedničku seriju, ali da će morati da bude oprezan jer je Borcu svaki bod dragocen. 
-Nama je svaka utakmica finale, sigurno je da iz treninga u trening podižemo formu. Ima još mnogo da se igra. Pojavila se priča oko osvajanja titule, ali treba spustiti loptu pa ako budemo u ovoj situaciji tri-četiri kola pred kraj prvenstva možemo pričati o tome – istakao je Rendulić. 
Ulaz na istočnu tribinu stadiona na Banovom brdu biće slobodan, dok će ulaz na zapadnu koštati 300 dinara. 

Povezana vest:  Bekamov menadžer: Još nema dogovora sa PSŽ-om

 

PHOTO: ATA Images