Milorad Kosanovic 2013

Kosanović: Imamo obavezu da pružimo maksimum u Kragujevcu

Trener fudbalera Novog Pazara Milorad Kosanović rekao je danas da njegov tim ima obavezu da posle dva uzastopna poraza pruži maksimum i pokuša da protiv Radničkog 1923 u Kragujevcu, u 18. kolu Super lige Srbije, ostvari pozitivan rezultat. 
-Gostujemo timu koji se bori za opstanak, a nismo u poziciji da budemo rasterećeni. Nije vreme da pričamo da idemo na pobedu, moramo da budemo vrlo ozbiljni i oprezni. Ne smemo da pričamo o njima kao o timu sa dna tabele, već kao o članu elitne lige koji ima svoje kvalitete i koji će pokušati sve da dođe do dobrog rezultata – rekao je Kosanović novinarima na Gradskom stadionu. 
Novi Pazar zauzima šestu poziciju na tabeli sa 23 boda, dok je Radnički 1923 na poslednjem mestu sa 10. 
-Tokom ove nedelje smo ličili na tim koji može da na pravi način uđe u utakmicu, pa se nadam da ćemo se vratiti neporaženi. Više me brinu uslovi za igru. Ne samo u Kragujevcu, već u celoj zemlji je gotovo nemoguće igrati. Moramo biti strpljivi i videti na šta će to da liči, da li će tereni biti spremi za fudbal ili ne – kazao je Kosanović. 
On zbog žutih kartona neće moći da računa na kapitena Dejana Rusmira, dok se štoper Slobodan Vuković još uvek oporavlja, ali će konkurisati za sastav. 
-Kad vidim kako smo prošli na poslednjim utakmicama, ispostavlja se da nam je Vuković nedostajao, iako nisam mislio da će biti tako. Trebaće mu najmanje još nedelju dana da bude na svom prosečnom nivou, ali putovaće s ekipom – rekao je Kosanović. 
Utakmica između Radničkog 1923 i Novog Pazara igraće se u subotu od 13.30 na kragujevačkom stadionu „Čika Dača“. 

Povezana vest:  Arsenal pobedio i preskočio Mančester Siti