Gareth Bale

Skols: Bejl je savršen za Mančester junajted

Bivši fudbaler Mančester junajteda Pol Skols rekao je danas da bi igrač Real Madrida Geret Bjel bio savršen za klub sa Old Traforda. Bejl je prošle godine došao u Real iz Totenhema i već u prvoj sezoni je sa „kraljevskim klubom“ osvojio Ligu šampiona i Kup kralja. Međutim, ove sezone Velšanin je pod velikim pritiskom, na meti je kritika, a navijači ga često „časte“ zvizdučima. 
Poslednji incident dogodio se posle prošlonedeljnog poraza Reala od Barselone kada su navijači nasrnuli na njegov automobil. Sve ovo podgreva spekulacije da bio Bejl mogao da se vrati u Premijer ligu. 
-Osećam da bi Bejl bio savršen za Mančester junajted. Kao veliki navijač Junajteda voleo bih ga vidim na Old Trafordu. Uvek sam verovao da se Bejl prirodno uklapa u Junajted – napisao je Skols u svojoj kolumni u Ivning Standardu. 
Skols je dodao da je siguran da bi Bejla navijači Junajteda voleli, ali i da bi njegovim dolaskom ekipa Luja van Gala postala glavni konkurent za titulu u Premijer ligi. 
-Tokom godina koje sam proveo u klubu bio sam svedok dolazaka nekoliko fudbalera koji su uticali na kompletnu transformaciju tima… Od Erika Kantone, preko Dvajta Jorka i Ruda Van Nistelroja, do Vejna Runija. To su bili sjajni fudbaleri koji su postali veliki igrači Junajteda. Bejl ima potencijal da napravi takav uticaj na klub – zaključio je Skols. 

Povezana vest:  Mesijevi golovi za pokojnu baku