zoran mlinkovic trening 01042015 003

Milinković zadovoljan prvim danima u Partizanu

Novi trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da je zadovoljan prvim danima u novom klubu i što mu se vraćaju igrači koji su odsustvovali zbog reprezentativnih obaveza. 
-Utisci sa početka su dobri, momci rade vrlo dobro, imam pozitivnu sliku. Sa pojedinim igračima sam radio i vrlo ih dobro poznajem I time je moj posao olakšan – rekao je Milinković novinarima. 
Novi trener Partizana je imenovan prošle nedelje nakon što je Upravni odbor zbog lošeg starta prolećnog dela šampionata smenio trenera Marka Nikolića. Partizan je i dalje prvi na tabeli, ali sada umesto šest ima dva boda prednosti nad Crvenom zvezdom. 
Na pitanje šta će menjati u igri Partizana, Milinković je kazao da će na početku koristiti ono što je bilo do sada dobro u igri tima. 
-Sigurno da svaki trener ima svoju viziju i ideju, a i mi nemamo vremena. U početku ću se oslanjati na ono što je do sada bilo dobro, a vremenom će se stvari menjati prema mojoj viziji – naveo je Milinković. 
Trener je potvrdio da su novi članovi stručnog štaba Zoran Lončar i Ilija Stolica. 
-Sve to ukazuje da će Partizan igrati ofanzivno. Oni su bili odlični špicevi i poseduju izuzetne igračke i ljudske kvalitete – rekao je Milinković. 
Trener nije želeo da priča o navodnoj izjavi Lončara koji je, dok je bio u OFK Beogradu, rekao da fudbaleri tog kluba ne bi trebalo da pojačavaju Partizan i Zvezdu. 
-Ja ne bih o tome, pouzdano znam da je Lončar više puta govorio da mu je (legenda Partizana) Momčilo Vukotić idol i da je veliki Partizanovac – rekao je Milinković. 
Prvu utakmicu sa novim trenerom Partizan će igrati u subotu protiv kragujevačkog Radničkog. 

Povezana vest:  FKP: Živkovića vraćamo sa priprema na Kipru

PHOTO: ATAImages