nenad lalatovic promocija

Lalatović: Uz dobru igru do nova tri boda

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da njegovu ekipu zanima samo pobeda protiv Voždovca u predstojećoj utakmici 23. kola Super lige. 
-Imamo svoj cilj, odbranu titule. Za nas je najbitnije da igramo dobro, da igrači poštuju dogovor i neće biti problema. Tradicija na tom terenu nije na našoj strani, ali tradicija je tu da se ruši. Zanima nas samo pobeda – rekao je Lalatović novinarima na stadionu Zvezde. 
Utakmica Voždovca i Crvene zvezde igraće se sutra od 16 časova na stadionu Obilića na Vračaru. Zvezda posle 22 utakmice ima 48 bodova, pet manje od vodećeg Partizana na prvenstvenoj tabeli, dok je Voždovac pretposlednji sa 22 boda. 
-Mi imamo imperativ da osvojimo titulu, oni da opstanu. Videćemo čiji je imperativ jači – istakao je Lalatović. 
Luka Jović zbog povrede kolena najverovatnije neće moći da igra protiv Voždovca, a u napadu bi trebalo da ga zameni Petar Orlandić. Trener Zvezde naveo je da još nije doneo odluku ko će igrati od štopera, odnosno da li će se Darko Lazić vratiti u postavu. 
-Imamo mlade igrače. Laziću su dve greške teško pale, ali zbog toga nikome ne treba skidati glavu – dodao je Lalatović. 
Lalatović je rekao da se Džošua Parker nije pojavio na jučerašnjem treningu. Prema trenerovim rečima, Parker je zbog smrtnog slučaja dobio dozvolu da posle duela sa Voždovcem ode u Veliku Britaniju i da se vrati posle tri dana. 
-Atmosfera je dobra. To je bio smrtni slučaj i on je tako odlučio.Na klubu je da reaguje. Nije prijatno da takvog igrača izgubite dan  pred utakmicu, ali ima tu i drugih igrača. Rano je da se priča o kaznama, to je pitanje za upravu. Moramo iz ovoga da izađemo jači – kazao je Lalatović. 

Povezana vest:  Pirlo: Nastaviću da igram za Italiju