vladan milojevic kup

Milojević: Radnički nam je dužnik

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da je ekipa Radničkog iz Niša dužnik njegovoj ekipi još iz prošle sezone i dodao da će im to biti dodatni motiv u predstojećem duelu. 
-Dolazi nam čvrsta i jaka ekipa, koja je zimus napravila dobar tim. Radnički nas je pobedio pročle godine na Čairu i onda je bilo nerešeno na kraju sezone u utakmici koja nam je bila zadnja karta za ulaz u Evropu kroz prvenstvo. Dužnici su nam u neku ruku. Imamo motiva, bićemo spremni i uz veliki respekt protivnika očekujem da ćemo da odigramo kvalitetnu utakmicu – rekao je Milojević. 
Fudbaleri Čukaričkog dočekuju sutra Radnički iz Niša u utakmici 23. kola Super lige Srbije. Milojević je, na konferenciji za novinare na Banovom brdu, kazao da Radnički ne „leži“ Čukaričkom, jer sa ekipom iz Niša ima negativan rezultatski skor. 
-Da je ovaj Radnički od početka bio na okupu bio bi u sredini, ako ne i u vrhu tabele. Imaju skup izuzetno iskusnih i dobih igrača. Nemaju šta da izgube i imaju svoju računicu, a mi imamo našu. Naime euforije u mojoj ekipi, očekujem kvalitetan meč – dodao je Milojević. 
On je ocenio da je Radnički iz Niša pored Jagodine verovatno najbolja ekipa kad je reč o igri u vazduhu i da na to treba obratiti pažnju. Dodao je da su u ekipi Čukaričkog svi igrači zdravi I spremni za igru. 
Fudbaler Čukaričkog Dragoljub Srnić rekao je da veruju da će Radnički ići na sve ili ništa jer se bori za opstanak. 
-To je ekipa koja nam ne leži. Mi moramo da opravdamo proslonedeljniuspeh, da potvrdimo ono što smo do sad uradili. Popravili smo  realizaciju koja nam je falilila u prethodnoj sezoni i polusezoni. Svi igrači su puni samopouzadanja, što je normalno jer se ne dešava često da na dve utakmice date 11 golova – rekao je Srnić. 
Utakmica 23. kola Super lige Srbije između Čukaričkog i Radničkog iz Niša igra se sutra od 18.30 na stadionu na Banovom brdu. Kapije istočne tribine stadiona na Banovom brdu biće otvorene za sve posetioce, dok se karte za ulaz na zapad naplaćuju 300 dinara. 

Povezana vest:  Berluskoni prodao 48 odsto Milana