vladan milojevic kup

Milojević: Neće nas zavarati pozicija Radničkog na tabeli

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan MIlojević izjavio je danas da njegov tim neće zavarati pozicija Radničkog na tabeli i da apsolutno respektuju Kragujevčane.
-Imamo protivnika koji je u nezavidnoj situaciji i bez obzira na probleme i poziciju oni to ne pokazuju na terenu. Imaju kompaktnost i dobru atmosferu, svaku utakmicu od početka ovog dela prvenstva odigrali su na visokom nivou. Nas neće zavarati njihova pozicija na tabeli, apsolutno ih respektujemo, i Kragujevac kao grad i Radnički kao klub. Imali smo dovoljno vremena da se pripremimo, moramo da odigramo pametno, mudro i disciplinovano – rekao je Milojević na konferenciji za medije na Banovom brdu.
Iskusni prvotimac Čukaričkog Ivan Todorović najavljuje igru na tri boda.
-Svejedno nam je da li igramo kod kuće ili na strani, možda je čak lakše u gostima jer domaćini više hoće da napadaju – istakao je Todorović.
Mladi Andrija Pavlović navodi da će se o pobedniku pre svega pitati njegov tim.
-Mislim da će oni čekati u nekom bloku i u nekoj polukontri, a mi iz našeg dobrog poseda sigurno možemo da dođemo do tri boda – izjavio je on.
Čukarički će u Kragujevcu igrati bez povređenog Lukasa i suspendovanog Regana. Utakmica 24. kola Superlige između Radničkog i Čukaričkog igra se sutra od 16 sati na stadionu Čika Dača.

Povezana vest:  Fudbaleri ne smeju da pokazuju poruke ispod dresova