murinjo press Mike Hewitt Getty Images SportMorinjo: Ovo je najbitnija titula u karijeri

Trener fudbalera Čelsija Žoze Morinjo rekao je danas da mu mnogo znači osvajanje titule prvaka Engleske sa londonskim klubom i dodao da mu je potreban odmor.
-Svaka titula je rezultat napornog rada, posvećenosti i razlog da budete srecni i ponosni. Osvojio sam dosta titula u karijeri… Ovo je poslednja u dosadašnjem toku karijere i svakako je najbitnija. Engleska nije najbolje mesto na svetu ako hoćete da budete fudbalska sila i da igrate dominantan fudbal, jer se ostale ekipe uvek vraćaju još bolje i kvalitetnije – kazao je Morinjo za Skaj sport (Skysports).
Čelsi je danas na svom terenu u utakmici 35. kola Premijer lige savladao Kristal Palas sa 1:0, te je tako tri kola pre kraja prvenstva stekao nedostiznih 16 bodova prednosti u odnosu na Arsenal, koji ima dve utakmice manje.
-Veoma sam srećan i ponosan. Posle svega potreban mi je odomor, umoran sam. Matematički smo osvojili titulu, tako da sada možemo da dišemo i uživamo. Sada kada pogledam iza sebe, vidim koliko smo zaslužili ovu titulu. Mislim da smo prošle sezone gradili nešto, što nam je ove sezone donelo rezultat – kazao je Morinjo za Bi-Bi-Si (BBC).
Čelsi je danas osvojio petu titulu prvaka Engleske, a četvrtu od 2005. godine.

Povezana vest:  Kristijano Ronaldo: Ovo će biti fantastična sezona za Real