laltovic borac zvezdaLalatović ponosan na svoje mlade igrače

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da ga osim današnje pobede nad Radom raduje i to što je šest mladih fudbalera nastupilo za njegov tim na utakmici.
-Sve kada se sabere i oduzme, bili smo bolji za ova dva gola i zasluženo pobedili. Raduje me što Zvezda ima budućnost i što je utakmicu završila sa šest igrača do 19 godina. Čestitam im na igri, za nas je svaka pobeda jako bitna – rekao je Lalatović novinarima posle utakmice.
Zvezda je kao domaćin pred praznim tribinama lako savladala Rad sa 2:0, u 26. kolu Super lige.
Lalatović je istakao da je utakmica bila teška, s obzirom na to da je Rad, prema njegovim rečima, najprijatnije iznenađenje prolećnog dela prvenstva.
-Prvih pet minuta nije bilo kako treba, a njihova šansa nas je prodrmala i počeli da igramo kako Zvezda i treba, agresivno, uz posed lopte. Dali smo golove iz prve dve šanse, imali smo još nekoliko prilika i prvo poluvreme smo zasluženo vodili 2:0. Rad je pokušao da nas ugrozi u drugom poluvremenu, ali smo se dobro branili – kazao je Lalatović.
Trener Rada Milan Milanović rekao je da je Zvezda sasvim zasluženo pobedila.
-Loše smo igrali na početku. Istina je da smo ‘imali’ gol u prvom minutu, ali sam stekao utisak da bismo ta dva u svakom slučaju primili. Suprostavili smo se Zvezdi, igrali ravnopravno do kraja – rekao je Milanović.
-Ipak su Zvezda, Partizan i Čukarički nivo iznad nas, mi smo ispod i sasvim zasluženo smo na ovom mestu – dodao je Milanović.
Zvezda će u narednom kolu gostovati Čukaričkom na Banovom brdu, dok će Rad dočekati Jagodinu.

Povezana vest:  Suarez: Naučio sam da se kontrolišem