par mladost lucani slavljeVolkov doneo pobedu Partizanu

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u Novom Sadu Vojvodinu sa 4:0 i tako ponovo stekli pet bodova prednosti na vrhu tabele.
Dvostruki strelac bio je Vladimir Volkov, koji je odigrao odličan meč na oba kraja terena. Nikola Ninković i Darko Brašanac postigli su golove u samom finišu meča.
Vojvodina je odlično počela, pritiskala je Partizan, ali nije iskoristila izgledne šanse. Crno-beli su se malo oslobodili, a poveli su u 35. minutu, kada je Nikola Drinčić izveo slobodan udarac iskosa, a Volkov glavom sproveo loptu u mrežu Srđana Žakule.
Tempo meča je malo opao u drugom poluvremenu, ali je utakmica i dalje bila neizvesna, samo je sada Partizan više kontrolisao meč da bi poveo sa 2:0 posle još jednog prekida.
Andrija Živković je izveo korner sa desne strane, a lopta je u padu došla do Žakule, koji je odbio, a u gužvi se najbolje snašao Volkov i sproveo je u mrežu.
Nakon toga je Partizan poptpuno kontrolisao meč, a Ninković i Brašanac su u 89. minutu i u nadoknadi vremena postigli po gol za ubedljiv trijumf.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Juventus i Atletiko za prvo mesto, Liverpul dočekuje Bazel