milinkovic par kzn 03042015 008Milinković: Teška pobeda, bravo za ekipu

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je da je njegova ekipa osvojila „zaista važne bodove“ u današnjoj pobedi od 4:0 nad Vojvodinom u Novom Sadu.
-Ovo je bila vrlo teška utakmica. Vojvodina je jako dobro počela. Mi smo izdržali pritisak, uspeli da postignemo gol i pokazali dovoljno strpljenja u drugom poluvremenu. Kontrolisali smo meč, a posle drugog gola nam je sve išlo na ruku. Uzeli smo zaista važne bodove u borbi za titulu prvaka. Bravo za momke – rekao je Milinković televiziji Arena.
On je kazao da je njegovom timu sada najvažnije da se odmori za sledeći meč, koji igra narednog vikenda protiv Spartaka.
-Ovo nam je bila treća utakmica za sedam dana. Teška serija je iza nas i zadovoljan sam sa te tri pobede. Vraćamo se u normalan tempo takmičenja i moći ćemo malo da odmorimo i da radimo, i da spremni docekamo meč, što nam je sada najvažnije – rekao je Milinković.
Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić kazao je da njegov tim u poslednje vreme prima golove na sličan način, i ocenio da je poraz od 0:4 previsok.
-Postalo je simptomatično da ne iskoristimo svoje šanse i onda primimo gol iz situacije koja ne izgleda tako. Presekao nas je drugi gol i to je postalo simptomatično za ekipu. Mislim da je 0:4 malo previše s obzirom na sve što je pokazano, ali toga ima u fudbalu – rekao je Zagorčić.

Povezana vest:  Krojf: Atletiko je zaslužio da bude prvak Španije