zoran mlinkovic trening 01042015 002

Milinković: Teško je motivisati ekipu, šansa kadetima

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković najavio je danas da će u utakmici protiv Borca u Čačku u 30. kolu Superlige nastupiti znatno podmlađen sastav.
-Želimo da promovišemo neke nove klince, dva kadeta napadača Miloša Kukolja i veznog Jovana Nišića, kao i godinu dana mlađeg Strahinju Bošnjaka, koji igra levog štopera. Nije lako motivisati ekipu, što je bilo vidljivo protiv Napretka i Novog Pazara. Borac je dobar tim, koji želi da izbegne baraž i neće biti lako – rekao je Milinković na konferenciji za međe na stadionu u Humskoj.
Milinković je potvrdio da će utakmicu zbog povrede propusti Vladimir Volkov i Nemanja Kojić, dok su zbog obaveza prema reprezentacijama odsutni Andija Živković, Ivan Šaponjić i Darko Brašanac.
-Šaponjić i Živković su otputovali na Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu, dok smo Brasancu dozvolili da se odmori pred šampionat Evrope za mlade u Češkoj.
Prema njegovim rečima ekipi je teško pao poraz od Čukaričkog (1:0) u finalu Kupa Srbije u sredu.
-Trenutak nije baš najbolji i gledaćemo da izvučemo pouke. Juče je u svlačionici bio muk i nije lako motivisati ekipu posle toga. Teška je Partizanova majica – zaključio je trener crno-belih.
Utakmica poslednjeg kola Superlige između Borca i Partizana igra se u nedelju od 17 časova na stadionu kraj Morave.

Povezana vest:  Čukarički ubedljiv protiv Ordabasija u kvalifikacijama za Ligu Evropa