tole karadzic 3

FK Partizan: Karadžić u Skupštini FS S kao naš član

Fudbalski klub Partizan postavio je danas pitanje da li je Fudbalski savez Vojvodine na ispravan način smenio Tomislava Karadžića kao svog člana u Skupštini FS S, poručivši da će on zadržati mesto delegata kao predstavnik crno-belih u FS S.
-Nije nam poznato da li je odluka FSV pravno valjana i da li je poštovana neophodna procedura. Nezavisno od toga, ističemo da će Tomislav Karadžić imati mesto u Skupštini FS S kao predstavnik FK Partizan, čiji je predsednik bio 2007. i 2008. Godine – navodi se u saopštenju crno-belih koje je potpisao potpredsednik Milorad Vučelić.
Iz Partizana poručuju da bi o radu FS S i predsednika Karadžića trebalo rasporavljati na osnovu činjenica i objektivne analize, bez „klubaštva“ i ličnog pristupa.
-Nevezano od te rasprave, smatramo apsolutno neprihvatljivim da se uskraćuje članstvo u Skupštini FS S predsedniku te organizacije, višedecenijskom fudbalskom radniku i članu fudbalske organizacije. Takav čin može samo da govori da njegovi autori objektivnu i demokratsku raspravu o stanju u fudbalskoj organizaciji žele da izbegnu – zaključuju iz Humske 1.

Povezana vest:  Luis Enrike novi selektor Španije