par audi ugovor

FK Partizan i „Audi“ zajedno u naredne dve godine

Fudbalski klub Partizan i lider na svetskom tržištu automobila „Audi“ potpisali su danas dvogodišnji sponzorski ugovor.
U ime crno-belih ugovor je potpisao generalni direktor Miloš Vazura, a ispred „Audija“ direktor Porše Ada Beograd Slobodan Pešić.
Svečanosti u Klubu sportista na stadionu Partizana prisustvovala je i direktorka makrketinga FK Partizan Snežana Filipović, koja je podsetila na sjajne rezultate koje su crno-beli imali prilikom prethodne saradnje.
„Ako pogledamo u ne tako davnu prošlost, kada je FK Partizan sarađivao sa kompanijom „Audi“, onda mogu slobodno reći da će naše zajedničko poslovanje i partnerstvo u narednim godinama biti više nego uspešno, ne samo na domaćem, već i na evropskom nivou“, rekla je Filipović.
Prema rečima direktora Vazure poseban pečatugovoru daje činjenica da je „Audi“ sponzor i partner mnogim velikim fudbalskim klubovima, kao i partner u različitim svetskim sportskim dešavanjima.
„Veliko mi je zadovoljstvo da FK Partizan ima ovakvog partnera u svom sponzorskom pulu i da smo već sada počeli da razmišljamo o različitim aktivnostima, kojima će se, nadamo se, FK Partizan i „Audi“ baviti tokom trajanja lige Evrope ili Lige šampiona“, istakao je Vazura.
Direktor Porše Ada Beograd Pešić u ime kompanije i marke „Audi“ iskazao je svoje zadovoljstvo zbog obnove saradnje sa FK Partizan, timom koji je u poslednjih osam godina osvojio sedam titula šampiona Srbije.

Povezana vest:  Zagorčić: Biće teško, igraćemo napadački i pored 4:0