lopta u mrezi

Fudbaleri Jagodine otišli na Zlatibor na pripreme

Fudbaleri Jagodine otišli su danas na drugi deo priprema na Zlatiboru, saopšteno je iz kluba. Trener Miljojko Gošić na pripreme je poveo 25 igrača. Ekipa je dosta izmenjena u odnosu na prošlu sezonu.
Tokom priprema na Zlatiboru jagodinski superligaš odigraće sedam kontrolnih mečeva a protivnici će biti timovi iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Rumunije.
-Ostala su dva, tri standardna igrača… Videćemo kakvih ambicija oni imaju do kraja prelaznog roka. Pravimo nov tim sa novom energijom, vreme nam nije saveznik, ali da ne pravimo alibi – rekao je Gošić.
Na Zlatiboru će ekipa biti dve nedelje i u planu je da se odigra sedam utakmica.
-Mislim da su protivnici adekvatni, iako su ove dve utakmice koje smo odigrali ipak teške za analizu jer su bile praktično selektivne, a i igrali smo sa Voždovcem koji je počeo ranije pripreme i zadržao tim, a Mordovija je jedna izuzetno dobra ruska ekipa tako da u tim situacijama ne može uvek dobro da se sagledaju stvari – rekao je Gošić.
Fudbaler Đorđe Šušnjar je rekao da će ekipa na Zlatiboru da finišira taj deo priprema pred prvenstvo.
-Biće dosta utakmica i dosta provera. Bitno za nas je da se uigravamo jer je dosta podmlađen tim, dosta je novih i mladih igrača iz omladinskog pogona. Sigurno će nam značiti mnogo tih 14 dana na Zlatiboru i tih sedam utakmica i nadam se da ćemo se što bolje uigrati i spremni dočekati početak prvenstva – izjavio je Šušnjar.
Fudbaleri Jagodine pripremaće se na Zlatiboru do 10. jula, a osam dana kasnije startuje novi šampionat.

Povezana vest:  Ivanović: Prvi meč je uvek važan