zlatana ibrahimovic

Boban: Ibrahimović ne treba Milanu

Bivši fudbaler Milana Zvonimir Boban rekao je danas da tom klubu nije potreban Zlatan Ibrahimović i da je napravljen dobar posao dovođenjem Karlosa Bake i Luiza Adrijana.Ibrahimović je igrao u Milanu od 2010. do 2012. godine pre nego što je prešao u Pari Sen Žermen, a mediji u Italiji već neko vreme Šveđanina ponovo povezuju sa tim italijanskim klubom.
-U ovom trenutku Ibrahimović nema šta da donese Milanu. Verujem da to ne bi bio dobar potez ni za Zlatana ni za Milan. On mnogo košta, a rizik je da zatvori prostor Baki… Adrijano je napadač koji se jako dobro kreće. S njim i Bakom Milan može da igra u formaciji 4-4-2 – rekao je Boban za Gazeta delo Sport.
Milan je prošlu sezonu u Seriji A završio na desetom mestu, što je rezultiralo otpuštanjem trenera Filipa Inzagija na kraju sezone i dovođenjem Siniše Mihajlovića. Boban je naveo da u ovom trenutku ne može da predvidi kakva će biti naredna sezona Milana.
-Rano je govoriti o tome. Mnogo će zavisiti od početka sezone… Trenutno mi se čini da Inter ima bolji tim – dodao je bivši hrvatski fudbaler.

Povezana vest:  Prandeli hvali Balotelija