Fejsal Mulic 1

Fejsal Mulić još dve godine u Minhenu 1860

Srpski fudbaler Fejsal Mulić rekao je danas da je srećan što se potpuno oporavio od povrede leđa i da će sledeće sezone pokušati da sa svojim klubom Minhenom 1860 izbori plasman u Bundesligu.
-Odsustvao sam tokom proleća zbog povrede, hvala Bogu, pa je sada sve u redu. Srećan sam u Minhenu, uslovi su fantastični. Ovde sam dobio priliku da se dokažem, iskoristio je i nisam razmišljao o drugim ponudama. Želimo da se vratimo u elitnu Bundesligu, u kojoj je klub poslednji put igrao u sezoni 2003/04 – rekao je Mulić novopazarskom Radiju sto plus.
Mulić (20) je tokom nedelje produžio ugovor sa Minhenom 1860 na još dve godine. Taj klub je prošle sezone izborio opstanak u „Cvajti“ posle baraža sa Holštajn Kilom (0:0, 2:1).
-Bili smo na pragu ispadanja u Treću ligu, što grad, klub i sjajni navijači nikako ne zaslužuju. Žestoko se spremamo za sezonu koja startuje krajem jula, od ponedeljka kreću završne pripreme u austrijskom Bad Haringu. Vratilo se nas nekoliko koji smo pauzirali zbog povreda, stižu i pojačanja – kazao je Mulić.
On je u Minhen 1860 došao iz Novog Pazara, za koji je sa 17 godina debitovao u Super ligi Srbije. Posle igranja u drugoj ekipi bavarskog kluba, ovaj dva metra i tri centimetra visoki napadač je početkom prošle sezone prekomandovan u prvi tim.
-Povreda je malo poremetila planove, posebno sam želeo da zaigram za selekciju Srbije do 21 godine na Evropskom prvenstvu u Češkoj, ali najbitnije je da sam pun samopouzdanja. Ispred mene su novi izazovi, kojih se ne plašim. Želim da igram u najjačoj nemačkoj ligi, takođe i da zaslužim mesto u reprezentaciji – istakao je Mulić.

Povezana vest:  Gol Ivanovića u remiju Čelsija i Njukasla u Londonu

PHOTO: Alex Grimm/Bongarts