fk novi pazar

Dino Šarac u Novom Pazaru

Fudbalski klub Novi Pazar i ofanzivni vezni igrač Dino Sarač dogovorili su danas jednogodišnju saradnju.“Drago mi je što sam došao u klub s visokim ambicijama, nadam se da ćemo ponoviti uspeh iz prošle sezone i biti u vrhu tabele. Ovo je fudbalska sredina, utakmice su veoma posećene i tu sam se uvek sjajno osećao na terenu. Biće još bolje, jer će publika sada bodriti mene i saigrače“, rekao je Šarac prilikom promocije na Gradskom stadionu. Šarac (25) je u Novi Pazar došao iz Donjeg Srema, a prethodno je nosio dres subotičkog Spartaka, Srema iz Sremske Mitrovice i ČSK Čelareva.
-Što se takmičenja tiče, gde ja, tu i Novi Pazar. Pratimo se već šest godina u Prvoj ligi i Super ligi Srbije – istakao je Šarac. On je izrazio zadovoljstvo zbog ponovne saradnje sa trenerom Petrom Kurćubićem.
-Moja prethodna iskustva su sjajna, pre svega radi se o dobrom čoveku, fudbalskom radniku i vrsnom stručnajku. Nadam se da ćemo imati vrhunsku saradnju, kao u ČSK Čelarevu i Spartaku – kazao je Šarac.
Dino Šarac će već sutra imati priliku da nastupi za Novi Pazar u prijateljskoj utakmici protiv niškog Radničkog u Brusu, koja je zakazana za 17 časova.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Trabzonspor pred izbacivanjem iz Lige šampiona!?