chris coleman

KVALIFIKACIJE ZA SP 2018

Koleman: Teški porazi od Srbije, ali sada će biti drugačije

Selektor fudbalske reprezentacije Velsa Kris Koleman rekao je danas da ga ne brinu rivali u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji, među kojima je Srbija.
-Nisam previše zabrinut selekcijama iz naše grupe. Sve reprezentacije su jake, ali imamo tim koji je sposoban da se plasira na prvenstvo u Rusiji. Skoncentrisani smo na nas, a uzbudljive će biti utakmice sa Republikom Irskom. Dueli sa timovima poput Moldavije i Gruzije nikada nisu laki. Nikoga se ne plašimo, ali sve respektujemo – rekao je Koleman za Skaj Sport.
Srbija je prošli kvalifikacioni cikus za šampionat sveta u Brazilu zabeležila dve ubedljive pobede nad Velšanima, 6:1 u Novom Sadu i 3:0 u Kardifu.
-Bio su to teški porazi, ali smo posle toga mnogo napredovali i sada smo dosta bolji tim. Biće drugačije, ali neće biti lako protiv Srbije. Posebno je teško igrati u gostima protiv Srbije – zaključio je Koleman.
Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji počinju u septembru 2016. godine, a u D grupi nalaze se Vels, Austrija, Srbija, Republika Irska, Moldavija i Gruzija.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Navijači podržavaju reprezentaciju Urugvaja

PHOTO: David Rogers/Getty Images Sport