zagorcic vojvodina

Zagorčić: Neka se sutra Zenga opet ljuti

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je večeras da nema dilema oko sastava ekipe za sutrašnju utakmicu protiv Sampdorije, u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
-Znamo tim koji će moći da se nadigrava. Pekarić neće biti u postavi, jer se tek oporavio od povrede. Igračima svakodnevno govorimo da su kvalitetni, da ne treba da se plaše. Respektujemo Sampdoriju, analizirali smo njihovu igru i sigurno ćemo pokušati da iskoristimo njihove slabosti – izjavio je Zagorčić na konferenciji za medije u Torinu.
Upitan da prokomentariše izjavu protivničkog trenera Valtera Zenge da ga je Vojvodina naljutila kada ga je pobedila dok je vodio Crvenu zvezdu, Zagorčić je naveo da „ko gubi, ima pravo da se ljuti“.
-Nadam se da će Zenga sutra biti taj koji se opet ljuti – poručio je Zagorčić.
Prva utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Sampdorije i Vojvodine igra se sutra u Torinu od 21 sat, a revanš je sedam dana kasnije u Novom Sadu.

Povezana vest:  Dečiji ambasadori i Milan Kalinić od ove nedelje predstavljaju Srbiju na najvećoj svetskoj smotri sportskog prijateljstva u Rusiji