milinkovic par dila ls 14072015 0012

Milinković: Partizan više žali za pobedom u Bukureštu

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da je ponosan na sve što je njegova ekipa uradila u večerašnjoj utakmici protiv Steaue, u kvalifikacijama za Ligu šampiona i da će u revanšu crno-beli ići na pobedu.
Fudbaleri Partizana i Steaue odigrali su večeras 1:1 u Bukureštu, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifkacija za Ligu šampiona.
-Nemam nikakvu dilemu da je Partizan tim koji više žali za pobedom u Bukureštu. Mislim da smo 90 minuta hteli da igramo i iz igre stvarali šanse. Ekipa je mlada, sa mnogo igrača iz škole i mogu da budem ponosan na njih na svemu što su večeras uradili. Možda je nedostajalo sportske sreće da večeras pobedimo – rekao je Milinković na konferenciji za novinare, preneo je portal Mondo.
Partizan je prvi gol primio posle prekida, ali i kiksa golmana Živka Živkovića koji se okliznuo kod centaršuta.
-Taj pogodak postignut je posle prekršaja u zoni gde to ne sme da se događa. Kod intervencije imali smo peh, golman se okliznuo. Predstoji još 90 minuta u Beogradu, ali kako smo verovali i pred utakmicu u Bukureštu, još više ćemo verovati u sopstvene snage pred punim stadionom u Beogradu – rekao je on.
Trener šampiona Srbije naveo je da se njegova ekipa povukla posle vođstva zbog pritiska Steaue, ali i možda zbog nedostatka iskustva.
-Jedino to što nam je pao nivo igre pri vođstvu, ali ipak treba imati u vidu i činjenicu da je Steaua kvalitetna ekipa – rekao je Milinković.
Upitan kako će crno-beli igrati u revanšu, Milinković je rekao:

Povezana vest:  Ferguson: Ne puštamo Nanija da ode

-Partizan svaku utakmicu igra da pobedi.