bozovic cz radnicki

Božović: Dajte da odemo posle trećeg kola!

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je večeras da je Radnički zasluženo osvojio bod, ali i poručio da je prvenstvo tek počelo i da ekipa može da nadoknadi loš početak sezone.
-Radnički se odlično i organizovao branio. Nismo stvorili mnogo prilika u prvom poluvremenu, a u finišu tog dela igre spasao nas je Rajković. U nastavku smo sa igračem više stvorili pritisak, imali smo mnogo centaršuteva i promašili penal. Bod zasluženo ide u Niš – rekao je Božović na konferenciji za medije posle utakmice.
On je prokomentarisao povike navijača posle meča „Uprava napolje“.
-Mnogi će reći šta ovaj „lupa“, ali tek je počela sezona i ima još dosta da se igra. Ako neko misli da treba da se ide posle trećeg kola, onda dajte da odemo – naveo je crnogorski stručnjak.
Na pitanje novinara zašto su u startnoj postavi Vukan Savićević i Džošua Parker, Božović je odgovorio:
-Ne forsiram Parkera i Savićevića. Vukan je na pripremama bio jedan od najboljih, mnogo trči. Grujić je stigao među poslednjima sa Svetskog prvenstva na Novom Zelandu. Sve je moja greška i radim samostalno, bez pritisaka uprave i menadžera.
Božović je dodao da su crveno-belima potrebna pojačanja.
-Svakoj ekipi je potrebno pojačanje, ako to jeste. Ako možemo da dovedemo igrača koji će nam doneti kvalitet, onda bi bilo dobro. U bilo kojoj liniji – rekao je trener Crvene zvezde.
Njegov kolega sa klupe gostiju, Milan Rastavac, istakao je da je zadovoljan remijem.
-Izuzetno sam zadovoljan što smo ostali neporaženi i ovaj rezultat će nam mnogo značiti na planu samopouzdanja. Specifična utakmica, nije nam bilo lako, ali čestitao bih mojih igračima na borbenosti. Ne želim euforiju, ali sam zadovoljan – zaključio je Rastavac.

Povezana vest:  Božović: Da jednu utakmicu dobijemo bez drame