vojvodina spartaks 16072015 0004

Ogromno interesovanje za meč Vojvodina – Sampdorija

Prodaja ulaznica za revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i Sampdorije u Novom Sadu počela je danas u devet sati, a sudeći po redovima koji su se stvorili ispred prodajnih mesta interesovanje za ulaznice je ogromno.
Kako je Tanjugu rečeno u fudbalskom klubu Vojvodina zahtevi za ulaznica stižu iz svih delova Vojvodine i Srbije i izvesno je da će posle dugo godina stadion „Karađorđe“ biti rasprodat.
-Nije samo činjenica da nam u goste dolazi veliki klub razlog za ogromno interesovanje za ulaznice, već je možda i veći razlog za to činjenica da Vojvodina igra lep i dopadnjiv fudbal i ljudi su to prepoznali i žele da daju podršku ovoj mladoj ekipi – rekao je skaut kluba Mićo Vranješ, koji je bio jedan od aktera utakmice sa nemačkim Verderom u finalu Intertoto kupa odigrane 1998. godine, kada je poslednji put u Novom Sadu vladala ovakva jagma za ulaznicama.
Cena pojedinačnih karata je 500 dinara za zapadnu tribinu, 300 za istočnu i 200 za severnu tribinu, a karte se prodaju uz prikazivanje ličnih dokumenata i to tako što svaki pojedinac može da kupi najviše tri ulaznice.
Prodaja ulaznice se vršina centralnoj biletarnici „Gigs tixa“ u Novom Sadu (Tržni centar „Pariski magazin“, Kralja Aleksandra 12), svakodnevno od 9 do 19.30 sati, i na centralnoj blagajni stadiona „Karađorđe“, od 12 do 18 sati, dok će se na dan utakmice od 18 sati prodaja karata vršiti i na blagajni na istočnoj tribini stadiona.
Ulaznice za severnu tribinu prodaju se isključivo na toj tribini – u navijačkom šopu „Firma“, od 17 do 20 sati.
Svima koji utakmicu žele da gledaju sa istočne tribine iz Vojvodine savetuju da dođu ranije na stadion jer će na toj tribini biti otvotren samo jedan ulaz i to onaj na severnoj strani, dok će drugi biti rezervisan za gostujuće navijače.
Iz Vojvodine obaveštavaju vlasnike godišnjih karata da će ulaz biti moguć samo uz nove godišnje karte, odnosno da stare godišnje karte neće važiti.
Navijači Sampdorije biće smešteni na južnoj tribini ispod semafora, a karte za taj sektor prodavaće se isključivo u Italiji i neće biti moguća njihova kupovina u Srbiji.
Revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i Sampdorije igra se u četvrtak od 21 sat.

Povezana vest:  Klatenburg drugi vikend za redom bez posla u Premijer ligi