lalatovic cz donji srem

Lalatović: Pobedom u Jagodini da srušimo tradiciju

Trener fudbalera Borca Nenad Lalatović izjavio je danas da se nada da će njegova ekipa pobediti Jagodinu u osmom kolu Superlige i na taj način prekinuti lošu tradiciju na terenu u Pomoravlju.
-Naš rival je do sada osvojio samo dva boda, ali to svakako ne odslikava na pravi način tim Jagodine. Moramo pre svega veoma oprezno da uđemo u utakmicu i strpljivo sačekamo svoju šansu – kazao je Lalatović.
Prema njegovim rečima Jagodina će biti veoma motivisana protiv Borca jer želi prvi trijumf u domaćem šampionatu.
-Ni tradicija nije na našoj strani jer Borac pet godina nije pobedio u Jagodini. Bez obzira na sve to očekujem dobru utakmicu i ako popravimo najveći nedostatak, a to je realizacija, možemo da se nadamo povoljnom ishodu – rekao je Lalatović.
On je istakao da ima kadrovskih problema jer uz već duže odsutnog Zeca u timu neće biti Vujaklije i Vukmirovića.
-Tačno je da imamo kadrovskih problema, ali i prave alternative. Neki igrači će dobiti šansu i nadam se da će je iskoristiti. Bez obzira na poraz u meču sa Partizanom, dokazali smo da možemo ravnopravno da igramo sa svima, pa ne vidim razlog da tako ne bude i u Jagodini. Očekujem da igrači daju svoj maksimum kako bi zabeležili pozitivan rezultat – zaključio je šef struke Borca.
Utakmica između Jagodine i Borca igra se sutra od 20 sati na stadionu u Jagodini. Čačani su šestoplasirani sa 10 bodova, dok je Jagodina na začelju tabele sa dva.

Povezana vest:  PLEJ OF ZA LIGU EVROPE, Od 15. avgusta u prodaji karte za meč Crvena zvezda-Ren