supic promo

Supić: Ne smeta mi da budem rezerva u Zvezdi

Novi golman fudbalera Crvene zvezde Nemanja Supić rekao je danas da mu neće smetati da bude rezerva, pošto je najvažnije da taj klub osvaja trofeja.
-Malo je reći da sam presrećan jer je Zvezda bila i ostala fudbalska institucija. Ovo je veliki dan za mene i moju porodicu – rekao je Supić novinarima na stadionu „Rajko Mitić“.
Supić je potpisao jednogodišnji ugovor sa Zvezdom i nosiće dres sa brojem 27. On će se za mesto na golu boriti sa Damirom Kahrimanom, koji je postao prvi golman posle odlaska Predraga Rajkovića u Makabi iz Tel Aviva.
-Kada dolazite u Zvezdu, znate da je uvek jaka konkurencija. Ciljevi su jasni, to je osvajanje trofeja i svi bismo trebali da se podredimo tome. Branio ili ne, kolega koji bude bio na golu će uvek imati moju podršku i nemam problem da sedim i na tribinama zarad rezultata – rekao je 33-godišnji golman.
Supić je dodao da se raduje što će ponovo igrati sa Aleksandrom Kataijem koji mu je bio saigrač i cimer tokom dve godine u novosadskoj Vojvodini. Supić je osim Vojvodine, od domaćih klubova branio i u Čukaričkom, Javoru, Novom Pazaru i Voždovcu, odakle je i došao u Zvezdu. 

Povezana vest:  Sanja slomio nogu, pauzira tri meseca