svetozar mijailovic dec 2014 2

Mijailović: Zvezda nije obaveštena o bilo kakvoj tužbi

Predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović rekao je danas medijima da crveno-beli nisu obavešteni o bilo kakvoj tuzbi protiv kluba, vezano za izbornu proceduru.
Pojedini mediji preneli su da su četvorica simpatizera Crvene zvezde sa plaćenom članarinom navodno podneli tužbu Prvom opstinskom sudu u Beogradu i da zahtevaju poništavanje zakazanih predsedničkih izbora u klubu.
-Izborna komisija i svi ostali organi maksimalno su angazovani da sve radnje koje prethode izborima proteknu u najboljem redu i u interesu Crvene zvezde. U slučaju da tužba koju pominju pojedini mediji stvarno postoji, pravni zastupnici naseg kluba će u redovnoj proceduri dokazati da je Pravilnik o izborima koji je usvojio nas Upravni odbor ipak najbolji mogući pravilnik, s obzirom na mnoge nepravilnosti koje su se dešavale od trenutka kada su izbori najavljeni – rekao je Mijailović.
On je istakao da sve strukture unutar kluba izražavaju zadovoljstvo zbog devete uzastopne pobede u Superligi Srbije i u potpunosti se okreću rešavanju problema vezanih za monitoring UEFA oko licence za evropska takmičenja.
Izbori za predsednika FK Crvena zvezda zakazani su za 11. oktobar.

Povezana vest:  Volkov: Ne žalim, Crna Gora mi je najveći korak u karijeri