murinjo fa kup

Morinjo o zagrljajima i poljupcima s Kostom, povredi Terija

Trener Čelsija Žoze Morinjo rekao je da je sa Dijegom Kostom razmenio zagrljaje i poljupce posle svađe tokom meča sa Makabijem u fudbalskoj Ligi šampiona u utorak uveče.Morinjo je bio nezadovoljan kretanjem Koste tokom prvog poluvremena utakmice koja se završila pobedom engleske ekipe 4:0. Španski napadač je ipak odigrao celu utakmicu.
-Bio sam razočaran i reagovao sam, a reagovao je i on. Na poluvremenu je u svlačionici bilo nekoliko poljubaca i zagrljaja – rekao je Morinjo, a preneo Bi-bi-si.
Čelsi je posle ove pobede došao na deobu prvog mesta Grupe G sa Portom, pošto oba tima imaju po 10 bodova. Ove dve ekipe se sastaju u poslednjem meču grupe, 9. decembra i bod će biti dovoljan oboma da prođu dalje.
Morinjo je potvrdio da je Džon Teri povređen i da je njegov nastup protiv Totenhema u nedelju neizvestan, a za to je okrivio loš teren.
-U prvom poluvremenu nas je teren zaustavio da igramo još bolje. Teren je bio loš i opasan. To što je Džon izašao pri našem vođstvu 1:0 dovoljno govori o tome da ima problem. Naša lekarska služba je stvarno dobra. Džon je poseban momak, sa izrazitom željom da igra, ali ne verujem baš da će moći da nastupi protiv Spursa – rekao je Morinjo.

Povezana vest:  Nikolić: Emocije su prisutne, lagao bih da kažem drugacije