drulovic par atl

Drulović: Želimo da nastavimo pobedničku seriju

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović rekao je danas da će crno-beli pokušati da nastave seriju pobeda i protiv Voždovca u osmini finala Kupa Srbije. 
-Kup je važno takmičenje u koje smo ušli s namerom da igramo finale i da u tom finalu pobedimo. Čeka nas zahtevna i teška utakmica sa Voždovcem, biće zanimljiva, verovatno i neizvesna… Verujem u momke i verujem da ćemo nastaviti ovu pobedničku seriju i plasirati se u naredno kolo – rekao je Drulović novinarima u Sportskom centru Teleoptik.
Partizan sutra gostuje Voždovcu u utakmici osmini finala Kupa Srbije.
-Voždovac je u prošlom kolu odmarao neke igrače, verovatno će igrati protiv nas u najjačem sastavu, pokušaće da nas iznenadi, da nas pobedi. Mi ćemo igrati sa najboljom ekipom, možda će biti nekih promena u timu, ali igraće igrači koji su 100 odsto spremni – naveo je Drulović.
-Voždovac je kvalitetna ekipa, koja beleži dobre rezultate u ligi, dobro se poznajemo. Ne bih izdvajao nijednog pojednca, nema tajni medju nama. Sve će zavisiti od inspiracije jednog i drugog tima – dodao je on.
Pored ranije povredjenih Miloša Ostojića i Gregora Balažica, Drulović za sutrašnji meč ne može da računa i na Alena Stevanovića. 
-Stevanović je juče pokušao da trenira sa ekipom, ali je ponovo osetio bol… Videćemo kada će da se vrati. Fabrisio se vratio. Ostali su dobro – naveo je Drulović. 
Utakmica osmine finala Kupa Srbije izmedju Partizana i Voždovca igra se sutra od 13.00 na Vračaru.

Povezana vest:  Dodić: Opstanak Javora ne bi trebao da bude problem