aca kovacevic srb portugal

Kovačević: Sve činimo da Srbija osvoji treće mesto

Selektor futsal reprezentacije Srbije Aca Kovačević naveo je danas da se sve čini kako bi svi igrači bili spremni i odmorni za meč za treće mesto protiv Kazahstana u subotu.
-Mladen Kocić je bio na snimanju, da vidimo da nije neka unutrašnja povreda mišića i izgleda da nije, izgleda da je sve u redu i da će biti spreman za sutrašnju utakmicu… Da mu poželimo da bude MVP prvenstva, jer je svojim igrama to zaslužio – rekao je Kovačević.
Selektor Srbije je naveo da će Kazahstan biti oslabljen u sutrašnjoj utakmici neigranjem Brazilca Lea i kapitena Suleimenova.
-Ekipa koja dođe u polufinale je za svaki respekt. I oni će imati jednu vrstu hendikepa jer je jedan od Brazilaca, Leo, po meni i ključni igrač njihove ekipe, neće moći da igra zbog dva žuta kartona… Mislim da ni kapiten neće igrati… ali, to ne mora ništa da znači. To je utakmica koja odlučuje o tome ko će osvojiti bronzanu medalju i mislim da će i oni dati sve od sebe da se domognu tog trećeg mesta – rekao je Kovačević.
-Nadam se da ćemo moći da im se suprotstavimo, da osvojimo bronzu i da se na takav način oprostimo od publike – dodao je Kovačević.
Utakmica za treće mesto na Evropskom prvenstvu između Srbije i Kazahstana igra se sutra od 18.30 u Beogradskoj areni.  Srbija nije sinoć uspela da se plasira u finale Evropskog prvenstva u Beogradu, pošto je posle produžetaka izgubila od Rusije sa 2:3.Kazahstan je izgubio od Španije 3:5.

Povezana vest:  Ronaldo: Otac mi je bio pijanac, ali sam ga voleo