kleo_slavlje_2Kleo: Želim srpski pasoš i dres Srbije

 

Fudbaler beogradskog Partizana, Brazilac Gabrijel Kordova Kleo, rekao je da želi da dobije srpski pasoš i zaigra za reprezentaciju Srbije. Kleo, koji je svojim golovima presudno doprineo da Partizan uđe u Ligu šampiona, rekao je da mu je i porodica poručila da uzme državljanstvo Srbije.

-Supruga mi je rekla da prihvatim državljanstvo jer je to veoma bitna stvar u mom životu. Bila je veoma radosna kada je čula vest, a takođe i roditelji u Brazilu. Takve stvari se ne dešavaju svaki dan – rekao je Brazilac koga danas treba da primi i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić.

Povezana vest:  Kolumbijac Martinez potpisao za Porto

Kleo je dodao da ga, posle dobijanja državljanstva, očekuju razgovori sa selektorom Srbije Radomirom Antićem oko mogućih nastupa za reprezentaciju Srbije u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope. Brazilac je dodao da se svesno opredeljuje za igranje za Srbiju, iako to znači da neće moći da nastupa za državu u kojoj je rođen.

-Moram biti realan. Kolike su mi šanse da ikada zaigram za Brazil? Ovde su ljudi prepoznali moj rad, cene me, i bila bi mi čast da tokom narednih godina igram za njih – rekao je napadač Partizana.

Povezana vest:  Dodić očekuje pobedu protiv Čukaričkog

Brazilac je izrazio uverenje da bi se uklopio u reprezentaciju Srbije i nastavio da daje golove i u dresu Orlova.

-Srbija ima strašnu ekipu, sve same zvezde – rekao je Kleo.

PHOTO: ataimages.rs