koncarevo borba

Bugarčić: Očekuje se sjajna priredba u Končarevu

Generalni sekretar Kik boks saveza Srbije Srđan Bugarčić ocenio je da će sutrašnji meč u Končarevu između reprezentativaca Srbije, članova KBK „Palmini tigrovi“ iz Jagodine, i selekcije Portugalije biti veoma borben i atraktivan.
-Svih poslednjih 18 godina u Končarevu smo za Ivanjdan imali sjajne priredbe kik boksera, pa očekujem da će tako biti i sutra. U kvalitete boraca „Palminih tigrova“ ne sumnjam, sve ih znam, od njih možemo očekivati samo najbolje, a i Portugalci su jako dobra ekipa, dokazani na velikim takmičenjima. Verujem da će dati sve od sebe i jedni i drugi i da će publika uživati – rekao je Bugarčić na konferenciji za medije.
Trener „Palminih tigrova“ Slobodan Jocić naveo je da je „za ovih 18 godina već sve rečeno“.
-Publika je uvek uživala u jakim mečevima i momci su poslednja dva meseca iz vikenda u vikend išli po takmičenjima, spremni su maksimalno. Portugalci su poznati, to je veoma dobra ekipa, očekujem da mečevi budu kvalitetni kao i do sada i, naravno, da mi pobedimo – poručio je Jocić.
Tradicionalni 18. kik boks turnir u Končarevu kraj Jagodine ubraja se među najposećenije u ovom delu Evrope, održava se na otvorenom, i u proseku ga gleda 
oko 10.000 ljudi.
Održava se svake godine na seosku slavu Ivanjdan, 7.jula, a organizuje ga Kik boks klub „Palmini tigrovi“.
Boje domaćina na turniru od 20.30 sati braniće Aleksandar Konovalov, Danijel Bogdanović, Boban Marinković, Predrag Mijajlović i Nemanja Pantelić, dok će za selekciju Portugalije nastupiti Horge Andrade, Igor Filipe, Renato Kanelas, Žoao Francisko i Luis Leite.
Vlasnik i osnivač „Palminih tigrova“ je narodni poslanik, predsednik Skupštine grada Jagodine i Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Povezana vest:  SPEKTAKL U JAGODINI, Marinković protiv Da Silve za prvaka sveta, Novak Đoković otvara reviju