ddjordjevic sajam

Đorđević: Sa Kopaonika smo često kretali u pohod na titule

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da je zadovoljan što će njegovi izabranici započeti pripreme na Kopaoniku i istakao da je državni tim u prethodnom periodu često boravio na toj planini, odakle je započinjao pohod na najznačajnije titule.
Najbolji košarkaši Srbije početkom jula startuju sa pripremama za kvalifikacije za prvenstvo Evrope 2015. u Ukrajini, a besplatne pripreme u hotelu Grand omogućila im je MK Grupa.
-U prethodnom periodu često smo boravili na Kopaoniku i odatle započinjali pohod na najveće reprezentativne titule. Zato mi je još draže što i u ovom pripremnom ciklusu startujemo sa ove planinske lepotice. Na Kopaoniku igrači će imati potreban mir kako bi bili usredsređeni na sve obaveze koje im predstoje – izjavio Đorđević.
Tokom dvonedeljnog boravka na Kopaoniku, od 13. do 27. jula, reprezentativci Srbije imaće priliku da koriste sve sportske sadržaje (košarkaške terene u zatvorenoj sali, moderan fitnes centar), kao i sadržaje spa & wellneš centra (zatvoreni bazen, bazen i đakuzi na otvorenom, nekoliko vrsta sauna, ledeno slana pećina, parno kupatilo i relaks zona). 
Uz udoban smeštaj, obezbeđena je i ishrana na bazi punog pansiona, prilagođena sportistima. 
-Zadovoljstvo nam je što imamo priliku da pružimo podršku profesionalnim sportistima da ostvare ciljeve koji su od značaja za celu zemlju i pozivamo i druge aktere u društvu da nam se priključe – izjavio je predsednik MK Grupe Miodrag Kostić, a prenosi pres služba te kompanije.
-Kroz kontinuirano izdvajanje znatnih novčanih sredstava i učešće u brojnim humanitarnim akcijama i donacijama MK Grupa je svojim primerom još jednom pokazala da je neophodno brinuti i pružati podršku sportski orijentisanim aktivnostima i pouzdan je partner društvu u rešavanju brojnih socijalnih problema – navela je MK Grupa.

Povezana vest:  Zvezda vratila Eltona Brauna u ekipu