dzenkins pressDženkins navijačima: Nismo se videli dugo

Posle dvomesečnog odsustva iz Beograda, zbog odmora koji je proveo u Americi, Čarls Dženkins se u petak vratio u Srbiju. Sjajni bek u subotu ujutro je odradio sve neophodne lekarske preglede i medicinska testiranja i uputio se na Zlatibor gde će se priključiti ekipi na bazičnim pripremama.
Prošle sezone za veoma kratko vreme svojim načinom igre Dženkins je osvojio srca navijača crveno-belih. Ta veza između Dženkinsa i Zvezdinih navijača dodatno je produbljena posle njegove maestralne partije protiv Budevljnika u četvrtfinalu Evrokupa. Čarls Dženkins je tada izveo nešto što se retko viđa na evropskim parketima. U završna tri minuta utakmice, potom i u priodužetku ubacio je čak 18 poena i tako omogućio Zvezdi prolaz u polufinale Evrokupa. Igrao je kao u transu. Energiju i podršku koju je dobijao sa tribina ne može da zaboravi, a o tome je mnogo pričao prijateljima i rođacima u Americi. Iz tog razloga po sletanju na beogradski aerodrom osetio je potrebu da se obrati navijačima:
– Šta se dešava narode, nismo se videli dugo. Čarls se vratio. Nadam se da ćemo imati vašu veliku podršku sledeće sezone, a mi ćemo se potruditi da vas učinimo ponosnim – poručio je Čarls navijačima Crvene zvezde.
Zanimljivo je istaći da je Čarls Dženkins tek drugi Amerikanac u istoriji Crvene zvezde koji je produžio ugovor sa klubom.
Kreativni tim Crvene zvezde Telekom povodom Čarlsovog povratka napravio je veoma interesantan video koji možete pogledati u galeriji ispod teksta ili na društvenim mrežama #JaVolimCrvenuzvezdu.

Povezana vest:  Rezultati utakmica petog kola i tabela Superlige Srbije