acibaden dresovi

Ačibadem sponzor Zvezde i Partizana

Košarksaski klubovi Crvena zvezda i Partizan potpisali su danas u Beogradu sponzorske ugovore s turskom klinikom Ačibadem.
-Mi kao Ačibadem grupa imamo prošlost dugu 23 godine i uvek smo bili u sportu i podrška sportu. Trenutno u Turskoj i van nje sponzorišemo 45 klubova i federacija. U Srbiji smo već sponzori Fudblskih klubova Crvena zvezda, Partizan i Novi Pazar, a od danas smo i sponzori
košarkaških klubova. Nadam se velikim uspesima u toj saradnji – rekao je novinarima predsednik Ačibadem grupe Mehmet Ali Ajdinlar.
Sponzorski ugovor u beogradskom hotelu Metropol potpisali su Ajdinlar i predsednici košarkaških klubova Partizan i Crvena zvezda – Predrag Danilović i Nebojša Čović.
Danilović je kazao da je ovaj ugovor prirodni nastavak saradnje koju ta klinika ima sa FK Partizan.
-Partizan ima najveće ambicije u kojoj god ligi da igra i samim tim veliko mi je zadovoljstvo što sarađujemo s najboljima. Velika je stvar što Ačibadem ulaže u ovu zemlju i dva velika kluba, kao što su Partizan i Crvena zvezda – rekao je Danilović.
Predsednici klubova nisu istakli detalje ugovora.
-Ovo je velika dobit za naš sport, ali i zbog odnosa Zvezde i Partizana, koji treba da budu potpuno normalni, a sve to na krilima izvanrednog rezultata koji je postigla košarkaška reprezentacija Srbije – rekao je predsednik Zvezde Nebojša Čović.
On je kazao da ga raduje saradnja s grupom Ačibadem.
-Veliko je zadovoljstvo što je Ačibadem prepoznao dva značajna brenda, jer je Ačibadem svetski brend sa čelnim ljudima koji su već dugo orijentisani ka sportu. Ambicije naših klubova su velike i uz pomoć ovog sponzora pokušaćemo da dostignemo i njihove ambicije – rekao je predsednik Zvezde Nebojša Čović.

Povezana vest:  Bogdanović i Bjelica ukupno 28 poena u pobedi Sakramenta

PHOTO: Antonio Ahel/ATAIMAGES