POKAZI SVOJU VESTINU JAKI NEMANJI I NIKOLI

POKAŽI SVOJU VEŠTINU JAKI, NEMANJI I NIKOLI

Košarkaši Crvene zvezde Telekom ponovo su zakazali druženje sa svojim navijačima u TC Ušće. Ovog puta onim najmlađim.
U saradnji sa renomiranim proizvođačem sportske opreme CHAMPION, koji je sponzor Crvene zvezde Telekom, prvotimci crveno-belih Jaka Blažič, Nemanja Dangubić i Nikola Rebić zajedno sa mališanima uzrasta od šest do 12 godina učestvovaće u košarkaškom izazovu veština.
Naime, u subotu (20. septembra) u TC Ušće ispred prodajnog objekta Sport Vision na prvom spratu sa početkom u 14 sati i 30 minuta mali košarkaši biće u prilici da od prvotimaca crveno-belih uče o baratanju „basketarom“, oprobaju se u zanimljivom takmičenju i osvoje atraktivne nagrade.
Prijave za učešće u mini košarkaškom izazovu vršiće se u prodavnici CHAMPION koja se takođe nalazi na prvom spratu TC Ušće.
Povodom ove akcije, koja za cilj ima popularizaciju košarke, u prodajnom objektu CHAMPION tokom vikenda obezbeđen je popust u iznosu od 20 odsto na sve artikle. Košarkaši Crvene zvezde Telekom i u predstojećoj sezoni nosiće sportsku opremu marke CHAMPION, a ovo je samo prvu u nizu akcija koja će za cilj imati da košarku i košarkaše Crvene zvezde Telekom približi deci.

Povezana vest:  NBA VESTI, Boston i Dalas poveli 2-0, Orlando izjednačio, Stojaković ubacio ukupno 21 koš za pobedu Maveriksa