kalinic trening

Kalinić i Jović debitiju na Glorija kupu

Košarkaši Crvene zvezde Telekom otputovali su u Istanbul gde će od 23. do 26. septembra učestvovati na veoma jakom turniru – Gloria kup. O kvalitetu ovog tunrnira najbolje govore imena učesnika, pošto će osim crveno-belih igrati još CSKA, Fenerbahče Ulker, Anadolu Efes, Olimpijakos i Unikaha.

Zvezda je svrstana u B grupu zajedno sa Fenerom i moskovskim armejcima. Prvi meč na programu je u utorak, 23. septembra od 19 sati i 15 minuta po našem vremenu, a protivnik je CSKA. Dan kasnije, u istom terminu, crveno-beli će odmeriti snage sa Fenerbahče Ulkerom. U četvrtak je slobodan dan, a u petak se igraju mečevi za plasman.

Povezana vest:  Đorđević zadovoljan, hvali tim

Navijači Crvene zvezde i svi ljubitelji košarke biće u prilici da uživo prate dešavanja sa ovog turnira pošto je televizija Sport klub obezbedila direktne prenose svih utakmica.

Zanimljivo je da će na ovom turniru u Zvezdinom dresu debitovati Nikola Kalinić i Stefan Jović, a trener crveno-belih Dejan Radonjić za mečeve na Glorija kupu računa još i na: Nikolu Rebića, Markusa Vilijamsa, Nemanju Dangubića, Jaku Blažiča, Čarlsa Dženkinsa, Luku Mitrovića, Marka Tejića, Maika Cirbesa, Bobana Marjanovića i Đorđa Kaplanovića. Sa ekipom je put Turske krenuo i Branko Lazić koji zbog povrede malog prsta desne ruke neće igrati, ali će trenirati po specijalnom programu.

Povezana vest:  Čoviću novi mandat na mestu predsednika KK Crvena zvezda

Povratak ekspedicije crveno-belih zakazan je za subotu, 27. septembar u popodnevnim časovima.