zvezda galatasaraj

EVROLIGA

Kapije Kombank arene itvaraju se u 16,30

Za utakmicu trećeg kola D grupe Evrolige između Crvene zvezde Telekom i Valensije koja je na programu u četvrtak od 19 časova, kapije Kombank arene biće otvorene dva i po sata ranije, odnosno već od 16 sati i 30 minuta. Na ulazima će kao i obično biti sprovedena rigorozna kontrola, pa zato pozivamo navijače da ranije dođu u dvoranu kako bi se izbegle gužve. Neće biti dozvoljeno unošenje bilo kakvih tvrdih predmeta, a sav sitan novac i ovog puta biće doniran Crvenom krstu u humanitarne svrhe.

Povezana vest:  NBA VESTI, Dalas je postao novi NBA šampion, Novicki MVP finala

Kao i do sada, biće otvoreni ulazi na severnoj i južnoj strani Kombank arene, a posebno će biti odvojeni ulazi za nivo 200 i nivo 400, kao i posebni ulazi za vlasnike sezonskih karata. Na izričit zahtev Evrolige prolazi između sektora na nivou 200 moraće da budu oslobođeni, na njima publika neće moći da se zadržava, a to će kontrolisati redarska služba uz podršku policije. Posebno naglašavamo da su sva mesta na nivou 200 numerisana i molimo navijače da se pridržavaju numeracija. Takođe, apelujemo na sve gledaoce da obavezno čuvaju svoje poništene i očitane ulaznice sve vreme kako bi se sprečile bilo kakve zloupotrebe prilikom ulaza u sektore na nivou 200.

Povezana vest:  EVROKUP, Ponavlja se duel Getingena i Bešiktaša

I ovog puta molimo navijače da navijaju fer i sportski bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren, upotrebe lasera i pirotehničkih sredstava. Takođe, iz sedišta Evrolige stigao je dopis u kome se Crvena zvezda upozorava da će biti sankcionisana ukoliko bude bilo kakvog uvredljivog skandiranja na rasnoj ili verskoj osnovi. Svaki i najmanji incident mogao bi da ima nesagledive posledice na klub i zato apelujemo na sve navijače da svoju privrženost, vernost i ljubav prema Zvezdi pokažu na taj način što će je bodriti fer i sportski.

Povezana vest:  NBA VESTI, Filadelfija još bez pobede

Važna informacija za sve navijače je da karata još ima u prodaji i one se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima (Kombank arena, TC Ušće, Dom omladine, Bilet centar i još 150 prodajnih mesta širom Srbije) po ceni već od 600 dinara.