dule vujosevic kzn okt 2014 1

Vujošević odgovorio Gaku: Čitam po Vukovim pravilima

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević, ujedno i predsedsednik JSD crno-belih odgovorio je danas gradskom sekretaru za sport Slavku Gaku, koji mu je poručio da nije dobro pročitao odluku Skupštine grada o rekonstrukciju prostora u blizini stadiona Crvene zvezde.
-Pročitao sam samo šta se piše na sajtu Skupštine grada. Vuk Karadžić je odavno ustanovio pravilo „čitaj kako je napisano“, dakle ništa nisam tumačio već samo pročitao i naglasio. Kao predsednik JSD Partizan, koje je vlasnik fudbalskog stadiona Partizan, apsolutno moram da se bavim onim što dotiče problematiku vlasništva tog stadiona – rekao je Vujošević za zvanični sajt kluba.
Vujošević je u ponedeljak na konferenciji za medije uoči meča sa Hapoelom govoreći o teškoj finansijskoj situaciji u klubu naveo da se priprema rekonstrukcija stadiona Crvene zvezde, a da od zvezdaša na vlasti Partizan niko i ne spominje.
-Celu našu situaciju treba posmatrati kroz Jugoslovensko sportsko dru?tvo Partizan, odnosno odluku Skupštine grada Beograda od petka, kada je doneta odluka o regulisanju plana rekonstrukcije stadiona Crvene zvezde – rekao je Vujošević.
Dan kasnije, Gak je u saopštenju objasnio da se usvojeni plan regulacije odnosi samo na benzisku pumpu i javni park na Autokomandi, a sve na osnovu sporazuma koji je prethodni gradonačelnik potpisao sa Naftnom industrijom Srbije (NIS).

Povezana vest:  JADRANSKA LIGA, Poraz Partizana u Širokom Brijegu